Reinkarnation

Reinkarnation

Reinkarnation er ideen om, at vi bliver genfødt som enten et andet menneske eller et dyr. Har du lyst til at få mere at vide om dine tidligere liv, kan du gøre det gennem regressionsterapi.

Ideen om reinkarnation, hvor en person bliver genfødt som et andet væsen, stammer fra hinduismen. Der handler det om, hvordan ens karma har været, og hvad du så kan blive genfødt som. Det handler om at have den bedst mulige karma, så du kan blive genfødt som en gud. Har du haft en dårlig karma, kan du blive genfødt som et dyr. 

I hinduismen er det ikke noget positivt at blive ved med at blive genfødt. Faktisk handler det om at komme til et stadie, hvor din karma har været så god, at du ikke bliver genfødt mere. Dermed bliver du altså frigjort fra livskredsløbet og den lidelse, der er forbundet med at være i live. 

Mange andre religioner og kulter bruger også ideen om reinkarnation på den ene eller anden måde. For eksempel taler man i Scientology om et tidsspor, der har præget mennesket. Det handler om at gøre de dårlige erfaringer fra tidligere liv til erkendelser, så du ikke længere ligger under for dem.  

Mange tror i dag på reinkarnation

Mange inden for trosretninger, hvor reinkarnation ikke er normalt, tror dog også på det i dag. Undersøgelser har for eksempel vist, at der er flere danske unge, der tror på reinkarnation end på kødets opstandelse, som ellers er det højeste mål inden for kristendommen. 

Teorien er, at med en reinkarnation bliver døden ikke lige endelig, som den gør, når man taler om himlen. Samtidig har vi i den vestlige verden fortolket reinkarnation som, at det er noget godt, mens det i hinduismen jo er negativt at blive genfødt. 

Med regressionsterapi kan du få kendskab til dine tidligere liv

Har du lyst til at få kendskab til dine tidligere liv, har du mulighed for at gøre det med regressionsterapi. Det er en terapiform, der hjælper dig med at huske minder, som du ikke er i stand til at huske bevidst. Det kan både være minder fra dine tidligere liv, men også minder fra fosterstadiet og den tidlige barndom. 

Der kan være to grunde til, at du gerne vil vide mere om dine tidligere liv. Først og fremmest kan det simpelthen være, fordi du er nysgerrig på det. Du ønsker at lære mere om de personer, du tidligere har været for at lære dig selv bedre at kende. 

I det tilfælde kan du foretage en sjælerejse sammen med en regressionsterapeut. Vedkommende er uddannet i at bringe dig i en tilstand, hvor du kan huske dine tidligere liv. 

Du kan læse mere om regressionsterapi hos Danmarks førende regressionterapeut Lisbeth Lysdal.

Dine tidligere liv kan give problemer i dit nuværende liv

En anden grund til, at du kan have lyst til at vide mere om dine tidligere liv, er, at de kan spænde ben for, at du kan leve dit liv nu, som du gerne vil. Oplevelser, du har haft i dine tidligere liv, kan være hæmmende for, hvordan du kan leve dit liv nu.

I det tilfælde vil en regressionsterapeut benytte sig af hypnoterapi for at bringe dig tilbage i en tilstand, hvor du kan huske de episoder. Det kan enten være i et tidligere liv, i din tidlige barndom eller i fosterstadiet, at hændelsen er sket.

Der er mange, der er bange for, at de kommer til at genopleve nogle meget traumatiske oplevelser med regressionsterapi. Når du oplever situationen igen, vil du dog opleve dem set udefra. Du er altså ikke dig selv i situationen på samme måde. Ofte er de situationer, der hæmmer dig i dag, helt banale; du har bare overfortolket dem i øjeblikket, for eksempel fordi du oplevede dem med et barns øjne.

Interesserer du dig for reinkarnation, kan du altså få god hjælp af regressionsterapi til at finde ud af, hvem du var tidligere. Dermed kan du blive langt klogere på dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *