Hvad er clairvoyance?

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance handler om at se ind i en anden dimension. Nogle clairvoyante kan tale med afdøde, mens andre for eksempel kan se ind i fortiden eller fremtiden. Det er derfor meget forskelligt, hvad du kan få ud af dit besøg hos en clairvoyant.

De fleste af os har en ide fra film og serier om, hvad clairvoyance er. Det er ofte noget med en person, der kan se nogle billeder af en forbrydelse, som de så prøver at hjælpe politiet med at opklare. Det kan være La Cour fra Rejseholdet, den amerikanske serie Medium og mange reality- og dokumentarprogrammer, der prøver at belyse, om clairvoyante nu også har de evner, som de påstår.

I virkeligheden er den clairvoyantes mission slet ikke at hjælpe politiet. Det er at hjælpe dig. Den clairvoyante kan se ind i nogle andre lag og dermed hjælpe dig med at løse et problem eller bare gøre dig klogere på dig selv. Det handler derfor om, at du lærer dig selv bedre at kende gennem en clairvoyant.

Hvad er clairvoyance egentlig?

Clairvoyance kommer af fransk og betyder at se klart. Det hentyder til, at den clairvoyante har mulighed for at se ind i dimensioner, som vi andre ikke har. Tidligere talte man udelukkende om, at den clairvoyante brugte sit pandecenter til at se for eksempel afdøde, auraer, chakraer og fortiden og fremtiden.

I dag dækker clairvoyance dog også over evnen til at føle og høre noget, der foregår i en anden dimension end vores. Det kan være forskelligt, hvilket center der er det mest fremtrædende hos den clairvoyante. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at undersøge det på forhånd, hvis du gerne vil besøge en clairvoyant.

Hvad gør den clairvoyante helt konkret?

Når du kommer hos en clairvoyant, vil denne have en åndelig hjælper, der kan kommunikere med din åndelige hjælper. Den clairvoyante modtager derefter billeder, lyd og følelser, som han eller hun kan fortælle dig om.

Under et besøg hos en clairvoyant er det derfor meget almindeligt, at du får informationer at vide af den clairvoyante, som du ellers ikke har fortalt til andre. Det kan virke meget voldsomt for dig, men er selvfølgelig også med til at bestyrke dig i, at den clairvoyante har kontakt med en anden dimension.

Når du besøger en clairvoyant, vil du altså ikke kunne få konkrete svar på dine spørgsmål og problemer. Den clairvoyante kan se, hvad han eller hun får vist, men det er ikke sikkert, at det giver mening for vedkommende – i nogle tilfælde vil det også først give mening for dig langt senere.

Kan clairvoyante tale med de døde?

En udbredt fordom om clairvoyance går på, at alle clairvoyante kan tale med de døde. Det er også derfor, at det er så populært at portrættere dem i kriminalserier. I realiteten er det dog langt fra alle clairvoyante, der kan tale med de døde, og det er aldrig så lige til, at en myrdet for eksempel bare ville kunne sige, hvad der er overgået vedkommende. 

Når den clairvoyante er i kontakt med en afdød, kan det være meget forskelligt, hvilke budskaber den clairvoyante bliver vist. Det kommer også helt an på, hvordan den afdøde kommunikerer med den clairvoyante. Nogle afdøde gør det ved at vise billeder, andre bruger ord. 

De clairvoyante, der beskæftiger sig med at komme i kontakt med afdøde, vil aldrig kunne love dig, at det er noget, du kan. Det er ikke sådan, at den afdøde bare sidder og venter på at blive kontaktet. De clairvoyante mener, at de afdøde bliver genforenet med andre afdøde, for eksempel familiemedlemmer og venner. De vil derfor have det rigtig godt og har måske ikke tid til at tale med dig lige nu. 

Hvor lang tid bør der gå, inden jeg prøver at kontakte en afdød?

Når du lige har mistet en nær ven eller et familiemedlem, kan du have et stort behov for at opsøge en clairvoyant for at komme i kontakt med den afdøde. Du vil gerne høre, at vedkommende er kommet godt over på den anden side, og at han eller hun har det godt nu. 

Det er dog en god ide, at du venter i hvert fald 1-2 år efter et dødsfald, inden du prøver at kontakte en afdød. Når det ikke er længe siden et dødsfald, vil sorgen stadig være voldsom og rå, og det kan derfor være meget sårbart for dig at komme i forbindelse med den afdøde. 

Tænk derudover over, at du jo ikke er garanteret, at du kan komme i kontakt med den afdøde. Hvis det nu ikke lykkes for den clairvoyante, kan det være et kæmpe slag for dig, at det mislykkedes. Det er ikke rart i en periode, hvor du i forvejen er meget sårbar.

Sådan kan du få glæde af clairvoyance

Udover at du kan få kontakt med afdøde gennem en clairvoyant, har du også mulighed for at få hjælp af dem på en række andre områder. Mange mennesker opsøger en clairvoyant, når de har brug for hjælp til at finde vejen i deres liv.

Den clairvoyante kan gøre dig opmærksom på styrker og svagheder i din personlighed, som du måske ikke var opmærksom på eller ikke havde tænkt over. Det kan være med til at styrke dig i, hvilken retning du skal gå i fremadrettet.

Du skal selv finde løsningen

Står du over for et problem, kan det også være en stor trøst for dig at vide, hvis den clairvoyante for eksempel kan se, at du kommer til at løse problemet. Den clairvoyante kan ikke fortælle dig, hvordan du skal løse problemet, men vil ofte kunne se, om det løser sig eller ej. 

Ofte handler løsningen på dine problemer om, at du selv kommer til en erkendelse, den kan den clairvoyante ikke bare give dig. Hvis du for eksempel er arbejdsløs og gerne vil vide, om du kommer i job, kan det være, at den clairvoyante kan se det i din fremtid. 

Men det er ikke sikkert, at du kommer i job inden for den branche, som du regner med. For at vælge en anden branche handler det netop om, at du kommer til nogle erkendelser, der gør, at du har lyst til eller mod på at vælge en anden branche. Den clairvoyante kan ikke skubbe dig derhen, men kan for eksempel pege på personlighedstræk, der kan hjælpe dig.

Har du selv clairvoyante evner?

Alle mennesker har en intuition og på mange måder er det den, der er særligt fintunet hos clairvoyante. Hvis du selv har en meget stærk intuition eller måske lige frem har erfaring med at kunne se noget i din egen eller andres fremtid eller fortid, kan det være, at du selv har så stærke clairvoyante evner, at det er værd at videreudvikle dem.

Der findes mange clairvoyante, der tilbyder kurser i, hvordan du kan styrke dine clairvoyante evner. Det kan virke underligt, men det handler om, at du lærer at stille klart på dem. Mange ser clairvoyance som en evne på linje med det at være god til sprog eller at spille musik. Nogle har nogle naturlige anlæg for det, og de kan blive styrket ved, at du bliver undervist.

Clairvoyance findes altså i os alle, men det er langt fra sikkert, at dine evner rækker til at skaffe dig de svar, som du ønsker. Derfor er det oplagt for dig, at du opsøger en clairvoyant, hvis du føler, at det kan hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *