Heal selv dit parforhold

hands-3753417_640

Når parforholdet halter, kan det være fristende blot at forlade hinanden. Men et brud er ikke altid den bedste løsning. For du bryder ikke kun med det dårlige i forholdet, du bryder også med det gode, I har – eller har haft – sammen. Der var jo trods alt en grund til, at I fandt sammen en gang. Så find vej tilbage til forelskelsen, hvor I ikke kunne holde hænderne fra hinanden.

I kan deltage i parterapi, gå til psykolog eller prøve andre anerkendte behandlingsformer, når parforholdet knirker. Men i bund og grund er det jer selv, der skal flytte jer. Er I der ikke selv, kan en nok så højtuddannet fagperson ikke hjælpe jer.

Hvad har ændret sig?

Det er videnskabeligt bevist, at vi mennesker har en tendens til at blive ”dovne”, når vi finder en partner. Vi slapper lidt for meget af med at gøre noget ved os selv og forkæle hinanden. Der ryger måske et par ekstra kilo på sidebenene. Den smarte sommerkjole eller den pæne skjorte bliver skiftet ud med et par behagelige joggingbukser eller en løsthængende T-shirt.

Er det også sket for dig? Så må du se at komme op af sofaen. Af med mormortrusserne og på med G-strengen. Er der kommet lidt for mange kilo på sidebenene, så må du ud at købe nyt lingeri. Køb i butikker, som har specialiseret sig i dameundertøj – som f.eks. Hunkemöller, der også har lingeri i store størrelser.

Vælg noget frækt og feminint

Glem den ellers så behagelige sports-bh – den er til, når du løber eller træner – og find noget mere frækt lingeri. Vælg noget, som både er frækt og feminint.

Anskaf dig også en badekåbe eller kimono, så du kan ”skjule” dit flotte outfit til rette tidspunkt.

Find gnisten

Sluk for telefoner – eller sæt dem på lydløs. Tænd levende lys – eller LED lys. Dæmp musikken, og hyg jer. Spis evt. noget forførende frækt, og drik et glas champagne – men pas på med for meget spiritus.

Tal sammen om løst og fast, grin sammen ad gamle minder, snak om da I mødtes. Anskaf jer evt. et spil, der kan sætte snakken i gang, hvis I har svært ved at komme i gang.

Der findes spil – som f.eks. Dialogspillet – der er udviklet til at hjælpe par med at få et bedre parforhold og finde gnisten igen.

Der er ingen, der siger, det skal ende med … du ved nok hvad. Det kan altid komme senere. Men forvent dog, at hvis du er hoppet i det helt frække outfit, at han får lyst til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *