Chakra healing

Chakra Healing​

Du har syv chakraer i kroppen, og hvis der er ubalance i et eller flere af dine chakraer, vil du opleve ubalance enten fysisk eller psykisk. Med chakra healing ved hjælp af krystaller eller en healer kan du bringe dit chakra tilbage i balance.

Chakra healing bygger på ideen om, at både vores krop og vores sind er styret af syv chakraer. Hvis et eller flere af chakraerne er i ubalance, kommer vi også til at være det. Ved at heale chakraerne kan vi altså komme i balance igen og få det bedre fysisk og få det mentale overskud til at opnå det, som vi gerne vil.

Healingen kan ske på to forskellige måder: Først og fremmest kan du anskaffe dig krystaller, der har at gøre med det område, der er i ubalance. Du kan gå med krystallerne som smykker eller lægge dem på det område af din krop, som chakraet repræsenterer.

Det tager dog tid for dig at bringe et chakra i balance ved hjælp af krystaller. Derfor kan du også opsøge en healer med speciale i chakra healing. Vedkommende kan tune ind på det chakra, som du føler, at du har problemer med. Det kan hjælpe dig med hurtigere at få balance i det område.

De syv chakraer:

Rod chakra: Dit rod chakra er knyttet til det nederste af din rygrad og har at gøre med at føle sig rodfæstet. Kropsligt er det forbundet til hele din underkrop som ben, hofter og tarme. Fysisk er det forbundet til, at du har et hjem, ejendele og får dækket dine basale behov.

Psykisk har det at gøre med, at du føler tryghed og stabilitet. Er der ubalance i det, vil du føle dig rodløs og forvirret.

Krystaller relateret til rod chakra: rosenkvarts, tigerøje, blodsten, rubin, jaspis, agat og røgkvarts.

Hara chakra: Dit hara chakra er forbundet til dit underliv. Hvis du har problemer med det, vil du fysisk ofte have problemer med dit sexliv, din blære og dine binyrer.

Psykisk er hara chakraet vigtigt for din livslyst og din kreativitet. Hvis det er i ubalance, vil du føle dig sløv og ugidelig.

Krystaller relateret til hara chakra: månesten, gylden topas, karneol, citrin og rutilkvarts.

Solar Plexus: er placeret midt i din krop og er derfor stærkt knyttet til fordøjelsen og den, mad du indtager. Er der problemer med dette chakra, kan det vise sig som lidelser i lever, tarme og nyrer.

Psykisk er chakraet forbundet med dit ego og din personlighed. Lige som det har at gøre med din fysiske fordøjelse, er det også dette chakra, der hjælper dig med at fordøje alle de indtryk, du får ind.

Krystaller relateret til solar plexus: citrin, topas, rav og gul calcit.

Hjerte chakra: Er placeret ved dit hjerte, og en ubalance i området kan derfor først og fremmest vise sig som problemer med det organ. Derudover kan det også være problemer med lunger, skuldre, arme og hænder.

Psykisk er dit hjerte chakra forbundet til din evne til at elske. Det gælder ikke bare romantisk kærlighed, men også din evne til at elske dig selv og til at være venlig og nærværende over for andre.

Krystaller relateret til hjerte chakra er: rhodonit, turmalin, malakit, rhodocrosit, aventurin, rosenkvarts og smaragd.

Hals chakra: Det sidder selvfølgelig i din hals og er forbundet med alt, hvad der er i det område. Det er for eksempel din stemme, men også hørelsen, spiserøret og skjoldbruskkirtlen.

Psykisk er chakraet forbundet med det at udtrykke sig og at give klare meldinger til andre. Det er også der, dine visioner og livsdrømme bor.

Krystaller relateret til hals chakra er: sodalit, turkis, kvarts, akvamarin, angelit, lapis og aqua aura.

Pande chakra: Det sidder i din pande og har fysisk at gøre med dit nervesystem, din rygmarv, hypofysen og dine øjne.

Psykisk er chakraet forbundet med din sjette sans. Det vil sige din intuition. Det er derfor vigtigt for, at du kan gennemskue meningen med noget. Hvis der er ubalance i det, vil du for eksempel have svært ved at holde styr på dine tanker.

Krystaller relateret til pande chakra er: ametyst, månesten og fluorit.

Krone chakra: Krone chakraet sidder på toppen af dit hoved og har at gøre med dit nervesystem og din hjerne. Det skaber forbindelsen til noget, der er større end dig selv.

Hvis der er ubalance i dit krone chakra, vil du føle, at der er en ubalance mellem din krop og din sjæl. Det kan komme til udtryk gennem sindslidelser, autisme og psykoser.

Krystaller relateret til krone chakra er: hvid kvarts, ametyst, perle og bjergkrystal.

Læs også artiklen om reinkarnation her.

Kommentarer eller spørgsmål til chakra healing?

Så spørg endelig nedenfor i kommentarfeltet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *