Kære Hanne. 1000 tak for den vidunderlige rejse du tog mig med på i mandags.  Jeg følte en utrolig ro, men også lethed samtidig, men ikke på den lidt "flyvske" måde som jeg nogen gange har oplevet efter et kursus eller andet. Der kom ord, sætninger indeni som normalt ikke er mit "sprog", lyksalighed og himmerriget er inden i dig selv. Det føltes bare så dejligt og jeg føler der er sket en markant ændring i mig, i den rigtig gode retning.
Kærlig hilsen Ellen
Kære Hanne. Mange tak for spirituel coaching. Det var meget spændende og lærerigt for mig. Jeg var meget imponeret over, at du kunne opfange mit hovedproblem pt. " at jeg overtager andres energi mv". Jeg føler mig glad og lettet...og synes også jeg nu kan se en vej frem.......at jeg skal fortsætte og udvikle mine spirituelle evner, og så se hvor det bærer hen. Anita
 
 

Healing

 

Ønsker du mere energi og kraft til bedre at kunne håndtere den proces du arbejder med, da er healing noget for dig. Healing fremmer vores proces på en helt anden, og meget mere powerfuld måde, end hvad vi kan opnå ved samtale og terapi. 

 

Jeg afslutter altid en Livsvejledning med healing, netop da vi her sætter krafter i spil, der skaber forandring på en helt anden, og ofte meget mere powerfuld måde, end den forandring vi opnår ved at arbejde med sindet. Vi har her hele bevidstheden i spil.  

 

Healing er vores  sjæls bevidsthedseleksir. Healing understøtter dig i din proces med at frigøre dig fra manglende overskud, tanke- og følelsesmæssige blokeringer. Healing genskaber flow i dine indre energisystemer og rense blokeringer på celle og dna plan. 

 

Som healer bruger jeg min clairvoyante kanal der vejleder mig i, hvilken metode er er bedst for netop dig.

 

Jeg arbejder med højfrekvent multidimensionel healings- og bevidsthedsenergi, som er en sammensmeltning af Den Ny Tids energi, engle og mestre og intergalaktiske lysenergier. 

 

background-1994483  340

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Healing i Haderslev i Sønderjylland, ved Vojens, Kolding, Christiansfeld, Åbenrå, Gram, Vejen, Jels, Vamdrup, Toftlund, Agerskov, Rødekro  -  Healingsenergi - afbalancering ved Healing - persoligt overskud ved Healing - spirituel Healing - Sitha Healing - clairvoyant Healing - psykisk Healing - fysisk Healing - Healing -  sjælelig healing - energifrigørelse ved healing - følelsmæssig forløsning ved healing. Ved Vejle, Middelfart, Fredericia, Esbjerg, Ribe, Tønder, Sønderborg. Healing i Sønderjylland.