Kære Hanne. Jeg vil gerne sige mange tak for den regression du har givet mig.  Det var en stor og måske også lidt overraskende oplevelse. Jeg har haft lejlighed til at studere tiden omkring 1351 i det baltiske område. Jeg er jo historiker og sagde til dig at jeg mente, at årstallet 1351 ikke stemte særlig godt med det jeg oplevede, men det er bestemt ikke tilfældet. Det passer derimod helt perfekt. Kærlig hilsen Anonym
Hej Hanne. Må jeg sige dig tak for en god formiddag. Du er sød og indlevende, jeg havde stor fornøjelse af besøget. Trods mine 96 kg. følte jeg mig nærmere som en der vejede 60 kg, da jeg kørte fra dig. Du løsnede tonsvis af tunge sten fra mit bryst. Og den lethed i kroppen har jeg stadigvæk her ved 16-tiden. Det føles som om du har "pustet" energi ind i mig og tømt mig for en masse dårligdomme. Peter
 
 

Healing

 

Ønsker du mere energi og kraft til bedre at kunne håndtere den proces du arbejder med, da er healing noget for dig. Healing fremmer vores proces på en helt anden, og meget mere powerfuld måde, end hvad vi kan opnå ved samtale og terapi. 

 

Jeg afslutter altid en Livsvejledning med healing, netop da vi her sætter krafter i spil, der skaber forandring på en helt anden, og ofte meget mere powerfuld måde, end den forandring vi opnår ved at arbejde med sindet. Vi har her hele bevidstheden i spil.  

 

Healing er vores  sjæls bevidsthedseleksir. Healing understøtter dig i din proces med at frigøre dig fra manglende overskud, tanke- og følelsesmæssige blokeringer. Healing genskaber flow i dine indre energisystemer og rense blokeringer på celle og dna plan. 

 

Som healer bruger jeg min clairvoyante kanal der vejleder mig i, hvilken metode er er bedst for netop dig.

 

Jeg arbejder med højfrekvent multidimensionel healings- og bevidstheds energi ved som er en sammensmæltning af Den Ny Tids energi, engle og andre lys energier, DNA aktivering og intergalaktisk lysenergier. 

 

background-1994483  340

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Healing i Haderslev i Sønderjylland, ved Vojens, Kolding, Christiansfeld, Åbenrå, Gram, Vejen, Jels, Vamdrup, Toftlund, Agerskov, Rødekro  -  Healingsenergi - afbalancering ved Healing - persoligt overskud ved Healing - spirituel Healing - Sitha Healing - clairvoyant Healing - psykisk Healing - fysisk Healing - Healing -  sjælelig healing - energifrigørelse ved healing - følelsmæssig forløsning ved healing. Ved Vejle, Middelfart, Fredericia, Esbjerg, Ribe, Tønder, Sønderborg. Healing i Sønderjylland.