Kære Hanne. 1000 tak for den vidunderlige rejse du tog mig med på i mandags.  Jeg følte en utrolig ro, men også lethed samtidig, men ikke på den lidt "flyvske" måde som jeg nogen gange har oplevet efter et kursus eller andet. Der kom ord, sætninger indeni som normalt ikke er mit "sprog", lyksalighed og himmerriget er inden i dig selv. Det føltes bare så dejligt og jeg føler der er sket en markant ændring i mig, i den rigtig gode retning.
Kærlig hilsen Ellen
hej hanne, jeg vil gerne fortælle om hvad jeg syns om din healing og  clairvoyance med mig, jeg ville sige det sådan at sådan "ting" er helt nyt for mig, dagen efter havde jeg godt nok hovedpine det meste af dagen, rendte på toilettet, et par dage efter var jeg ude og handle og gik nærmest på lyserøde skyer, længe siden at jeg har oplevet det, det var jo som at leve igen, så det var en positiv oplevelse med besøg af dig, jeg regner med at kontakte dig om ikke ret længe igen. Lene
 
 

Clairvoyant intuitiv coaching

 

Vejledning især til dig der har konkrete "enten eller" emner eller en sitation du gerne vil have belyst fra en anden vinkel.

 

Det kan være du er i tvivl om uddannelsesvalg, huskøb, din forretning, ansættelse af medarbejdere, hvilke udviklingspotentialer du har.

 

Vi arbejder med indføling, kanalisering af guider, beskeder fra afdøde, flow, synkonicitet, tankens kraft.

 

Clairvoyant intutiv coaching gives ved personligt møde, e-mail svar, skype eller telefon.

 

bird-1256592  340

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clairvoyance, kanalisering, beskeder fra afdøde, intuitiv coaching, spirituelle budskaber, åndelig bevidsthed