"Kære Hanne. Tusind tak for dit e-mail svar. Det kommer meget bag på mig, at du kan se/fornemme så mange ting. Og at du har helt ret. Kærlig hilsen Tina"
Hej Hanne! Tak for et dejligt møde. Du er godt nok dygtig. På vej hjem oplevede jeg at jeg følte mig utrolig lettet og er på vej den rigtige vej i mit liv. Glæder mig allerede til vores næste møde
Helle
 
 

Livsvejledning & healing

Denne rådgivningsform er især til dig der oplever at livet er tungt, har svært ved at mærke dit fodfæste og se din retning. Du kender måske til tilstande med svigt, jalouxi, vrede, sorg, tomhed, tristhed, meningsløshed, fortvivlese, frustration, angst, bekymring, manglende spirituel kontakt, at livet er gået i stå   

 

Jeg har igennem mine snart 20 års erfaring med clairvoyant vejledning og healing udviklet metoden Livsvejledning & healing.

 

Vi ser dine udfordringer med helt nye øjne og bringer dine latente potentialer i spil.

 

Vores møde er opdelt i to faser. I første fase er er sindet i centrum i anden fase er din sjælsenergi. Begge faser formes ganske unikt ud fra min clairvoyante og intuitive indføling på netop det du har behov for - og naturligvis i samspil med dig og din visdom. 

 

I den første fase kan du opleve clairvoyance, kanalisering, spirituel psykologi, selvhealingsøvelser, intuitiv coaching, mindfulness og sindsrobehandling.  

 

I den anden fase kan du opleve clairvoyant healing, multidimentionel healing. Genetablering af flow i energifelt og i indre energibaner. Healing på sjæls- og celleplan.

 

 

Personlig spirituel udvikling i forløb

 

Her  kommer vi i dybden med dig og dine emner. Forløbet er bygget op om modellen Livsvejledning & healing.

 

Forløbet er især godt for dig der er nysgerrig efter, hvordan du varigt kan ændre din måde at møde livet - og møde dig selv på.

 

Forløbet er til dig, der ønsker hjælp til at finde din unikke opskrift på, hvordan du kan leve med større lethed og få mere lykke i dit liv.

 

Under forløbet vil du blive mere afklaret, får et bredere overblik og større overskud til at forholde dig til det livet bringer dig.

 

Vi vil arbejde intenst med, at vi skaber vores egen virkelighed ved vores tanker. Via vores tanker kan vi vælge om vi har udvikling eller begrænsning i vores liv.

 

Vi træner, at du udvikler dig og din energi på den bedst mulige måde. Du får kanaliserede øvelser, regression, healing, mindfulness, øvelser i selvhealing og andre redskaber som er tilpasset netop dig.

 

  

stue

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intuitiv coaching, healing, sindsrobehandling, clairvoyance, mindfulness, Mindful Living, spirituel rådgivning, terapi, personlig udvikling, clairvoyant rådgivning, spirituel rådgivning, kanalisering, clairvoyant healings terapi, NADA øreakupunktur, NADA cafe, NADA welness