Kære Hanne, jeg skriver til dig, fordi jeg har lyst til at fortælle dig, hvordan det er gået med min jobskifte-plan. Dit e-mail svar til mig var meget afklarende for mig, og bekræftede de tanker og fornemmelser jeg selv gik rundt med. Så efterfølgende blev det nemmere for mig at finde ud af, hvad jeg skulle gøre. Mange hilsner og tak for dit bidrag til min afklaring. Birgitte
Hej Hanne. Må jeg sige dig tak for en god formiddag. Du er sød og indlevende, jeg havde stor fornøjelse af besøget. Trods mine 96 kg. følte jeg mig nærmere som en der vejede 60 kg, da jeg kørte fra dig. Du løsnede tonsvis af tunge sten fra mit bryst. Og den lethed i kroppen har jeg stadigvæk her ved 16-tiden. Det føles som om du har "pustet" energi ind i mig og tømt mig for en masse dårligdomme. Peter
 
 

Profil  

I min barndom var jeg ikke klar over,  at jeg kunne sanse ting som andre ikke kunne. Jeg kunne mærke stemninger i rum og andre menneskers følelser og mange andre "mystiske" uforklarlige ting. Igennem min opvækst og mine ungdomsår lukkede jeg mere og mere af for min kanal. I begyndelsen af 20’erne var jeg overbevist om at ”Jesus han var en opdigtet person fra de varme lande og alt det er alternative sundhedspjank var det rene galimatias og spild af penge!”.

 

Så begyndte der så småt at ske ting og sager….. meget stille og roligt….. Det tog næsten 10 år fra jeg på AOF aftenhold i meditation ”mærkede sådan en irriterende kløen og stikken, som en bule lige der i panden midt over øjnene” (aktivering af det trejde øje)  til jeg som 30 årig blev guidet hen til clairvoyant healingsterapeut Birgit Nielsen. Jeg måtte simpelthen besøge hende.  Mødet med Birgit var begyndelsen.

 

 

Jeg erfarede at alle de der underlige følelser, billeder og impulser, som pludselig kom ind i mig skyldtes at jeg mærkede andre mennesker og andre energier - det var virkeligt stort for mig! Jeg kan også huske en af mine første meditationer, den var helt vild stærk. I meditationen kom jeg til et hvidt lysende varmt sted, der blev tændt et bål foran mig og jeg blev pakket ind i et varmt lammeskindstæppe, og så græd jeg, jeg var endelig hjemme blandt alle mine engle.  

 

Jeg havde virkeligt svært ved at fatte at det her var ægte, det her var ikke ren indbildning. Jeg har haft en lang perioden hvor jeg har arbejdet med min personlige spirituelle overbevisning. Som en energi sagde til mig via et trancemedie: "Hvor mange beviser vil du ha?". Nu har jeg har ikke brug for flere beviser.

 

 

I årene 2003 - 2008 havde jeg klinik med clairvoyance, healing og regressionsterapi i Roskilde Sundhedscenter. I 2009 flyttede jeg hjem til min fødeby Haderslev, hvor jeg trives og gror. Jeg er nu blevet 48 år og glædes fortsat over alt det forunderlige vidunderlige, der opstår i mit liv med fyldt med nærvær og spirituel bevidsthed.

 

 

 

 

hedderprofil