Kære Hanne. 1000 tak for den vidunderlige rejse du tog mig med på i mandags.  Jeg følte en utrolig ro, men også lethed samtidig, men ikke på den lidt "flyvske" måde som jeg nogen gange har oplevet efter et kursus eller andet. Der kom ord, sætninger indeni som normalt ikke er mit "sprog", lyksalighed og himmerriget er inden i dig selv. Det føltes bare så dejligt og jeg føler der er sket en markant ændring i mig, i den rigtig gode retning.
Kærlig hilsen Ellen
hej hanne, jeg vil gerne fortælle om hvad jeg syns om din healing og  clairvoyance med mig, jeg ville sige det sådan at sådan "ting" er helt nyt for mig, dagen efter havde jeg godt nok hovedpine det meste af dagen, rendte på toilettet, et par dage efter var jeg ude og handle og gik nærmest på lyserøde skyer, længe siden at jeg har oplevet det, det var jo som at leve igen, så det var en positiv oplevelse med besøg af dig, jeg regner med at kontakte dig om ikke ret længe igen. Lene
 
 

Profil  

I min barndom var jeg ikke klar over,  at jeg kunne sanse ting som andre ikke kunne. Jeg kunne mærke stemninger i rum og andre menneskers følelser og mange andre "mystiske" uforklarlige ting. Igennem min opvækst og mine ungdomsår lukkede jeg mere og mere af for min kanal. I begyndelsen af 20’erne var jeg overbevist om at ”Jesus han var en opdigtet person fra de varme lande og alt det er alternative sundhedspjank var det rene galimatias og spild af penge!”.

 

Så begyndte der så småt at ske ting og sager….. meget stille og roligt….. Det tog næsten 10 år fra jeg på AOF aftenhold i meditation ”mærkede sådan en irriterende kløen og stikken, som en bule lige der i panden midt over øjnene” (aktivering af det trejde øje)  til jeg som 30 årig blev guidet hen til clairvoyant healingsterapeut Birgit Nielsen. Jeg måtte simpelthen besøge hende.  Mødet med Birgit var begyndelsen.

 

 

Jeg erfarede at alle de der underlige følelser, billeder og impulser, som pludselig kom ind i mig skyldtes at jeg mærkede andre mennesker og andre energier - det var virkeligt stort for mig! Jeg kan også huske en af mine første meditationer, den var helt vild stærk. I meditationen kom jeg til et hvidt lysende varmt sted, der blev tændt et bål foran mig og jeg blev pakket ind i et varmt lammeskindstæppe, og så græd jeg, jeg var endelig hjemme blandt alle mine engle.  

 

Jeg havde virkeligt svært ved at fatte at det her var ægte, det her var ikke ren indbildning. Jeg har haft en lang perioden hvor jeg har arbejdet med min personlige spirituelle overbevisning. Som en energi sagde til mig via et trancemedie: "Hvor mange beviser vil du ha?". Nu har jeg har ikke brug for flere beviser.

 

 

I årene 2003 - 2008 havde jeg klinik med clairvoyance, healing og regressionsterapi i Roskilde Sundhedscenter. I 2009 flyttede jeg hjem til min fødeby Haderslev, hvor jeg trives og gror. Jeg er nu blevet 48 år og glædes fortsat over alt det forunderlige vidunderlige, der opstår i mit liv med fyldt med nærvær og spirituel bevidsthed.

 

 

 

 

hedderprofil