Tusind tak for din kanalisering! Det er lige hvad jeg havde brug for. Det er rart at få 'input' udefra. Fantastisk skønt at du drager tidligere inkarnationer ind! Jeg føler selv at mange af de begrænsninger jeg pålægger mig selv har forbindelse til tidligere inkarnationer og som jeg er på vej til at få bearbejdet. Det giver indsigt. Mange lyshilsner fra Jannet
Hej Hanne! Tak for et dejligt møde. Du er godt nok dygtig. På vej hjem oplevede jeg at jeg følte mig utrolig lettet og er på vej den rigtige vej i mit liv. Glæder mig allerede til vores næste møde
Helle
 
 

Profil  

I min barndom var jeg ikke klar over,  at jeg kunne sanse ting som andre ikke kunne. Jeg kunne mærke stemninger i rum og andre menneskers følelser og mange andre "mystiske" uforklarlige ting. Igennem min opvækst og mine ungdomsår lukkede jeg mere og mere af for min kanal. I begyndelsen af 20’erne var jeg overbevist om at ”Jesus han var en opdigtet person fra de varme lande og alt det er alternative sundhedspjank var det rene galimatias og spild af penge!”.

 

Så begyndte der så småt at ske ting og sager….. meget stille og roligt….. Det tog næsten 10 år fra jeg på AOF aftenhold i meditation ”mærkede sådan en irriterende kløen og stikken, som en bule lige der i panden midt over øjnene” (aktivering af det trejde øje)  til jeg som 30 årig blev guidet hen til clairvoyant healingsterapeut Birgit Nielsen. Jeg måtte simpelthen besøge hende.  Mødet med Birgit var begyndelsen.

 

 

Jeg erfarede at alle de der underlige følelser, billeder og impulser, som pludselig kom ind i mig skyldtes at jeg mærkede andre mennesker og andre energier - det var virkeligt stort for mig! Jeg kan også huske en af mine første meditationer, den var helt vild stærk. I meditationen kom jeg til et hvidt lysende varmt sted, der blev tændt et bål foran mig og jeg blev pakket ind i et varmt lammeskindstæppe, og så græd jeg, jeg var endelig hjemme blandt alle mine engle.  

 

Jeg havde virkeligt svært ved at fatte at det her var ægte, det her var ikke ren indbildning. Jeg har haft en lang perioden hvor jeg har arbejdet med min personlige spirituelle overbevisning. Som en energi sagde til mig via et trancemedie: "Hvor mange beviser vil du ha?". Nu har jeg har ikke brug for flere beviser.

 

 

I årene 2003 - 2008 havde jeg klinik med clairvoyance, healing og regressionsterapi i Roskilde Sundhedscenter. I 2009 flyttede jeg hjem til min fødeby Haderslev, hvor jeg trives og gror. Jeg er nu blevet 48 år og glædes fortsat over alt det forunderlige vidunderlige, der opstår i mit liv med fyldt med nærvær og spirituel bevidsthed.

 

 

 

 

hedderprofil