Tusind tak for din kanalisering! Det er lige hvad jeg havde brug for. Det er rart at få 'input' udefra. Fantastisk skønt at du drager tidligere inkarnationer ind! Jeg føler selv at mange af de begrænsninger jeg pålægger mig selv har forbindelse til tidligere inkarnationer og som jeg er på vej til at få bearbejdet. Det giver indsigt. Mange lyshilsner fra Jannet
Hej Hanne! Tak for et dejligt møde. Du er godt nok dygtig. På vej hjem oplevede jeg at jeg følte mig utrolig lettet og er på vej den rigtige vej i mit liv. Glæder mig allerede til vores næste møde
Helle
 
 

Udtalelser om Hanne Pedersen

 

"Hej Hanne. Jeg har fået rigtig meget ud af de ting du sagde over Skype, og min jobsøgning kører egentlig rigtig fint nu. Varme hilsener fra Stine".

 ---------- 

"Hej Hanne. Tak for dine skønne timer på kurset Bevidst Nærvær. Jo flere timer vi har haft jo længere er jeg kommet ind. Gå turen i går aftes var noget helt særligt for mig. Det var lige ved at den var for kort. Jeg gjorde hvad jeg kunne for at komme af med så meget jeg kunne, mine tåre ville bare frem da vi stod og skulle have nye info før vi gik hjem. På turen hjem fik jeg ondt i maven som noget menstruations smerter, men dem er jeg færdig med. Jeg læser det som en udrensning der ville noget ( hurra for det). I dag har jeg lidt mindre ondt i benene, kan gå mere normalt og maven har det fint. Jeg kan godt se hvor stor glæde du har af din clairvoyance kunnen sammen med mindfulness. Jeg lyttede flere gange når du sagde, jeg får lige at vide at vi kom til at arbejde med lidt andet, eller der kom lide noget andet. de bedste hilsener"

---

 "Hej Hanne. Vil bare lige sige tusind tak for i går. Havde det rigtig godt dag jeg kørte hjem og i dag har jeg haft det endnu bedre - opdagede det allerede da vækkeuret ringede så det kan godt gå lidt hurtigere end først antaget :) Jeg har været fantastisk glad hele dagen, har stukket hovedet ind til kollegerne og givet dem lidt opmuntring, har haft positive oplevelser på arbejde og det har bare været en super dag. Det føles som om jeg har fået friheden tilbage, føler mig meget mere let både udenpå og indeni og meget mere ro og tro på at mit største ønske nok skal gå i opfyldelse en dag. Så jeg skal bare nyde livet og glæde mig til hvad fremtiden bringer - hvad mere kan man ønske sig? Knus fra Johanne"

 ----

"Hej Hanne! Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg har været nede hos dig - jeg ved ikke, om du kan huske mig; men jeg kan ihvertfald huske dig og tænker tit på dig, når jeg reflekterer. Tiden siden jeg har været nede hos dig, har kun været fremgang - det har været en utrolig personlig udvikling du har kick-startet og selvværdsmæssigt etc., er jeg en skygge af mig selv. Husker tydeligt måden, du fik mig til at beskrive mig selv på, og indse at jeg faktisk var ventrum i mit eget univers. Jeg tænker udelukkende på mit eget ve og vel, inden jeg gaber over noget uden for min rækkevidde, hvilket jeg var meget tilbøjelig til før i tiden, hvilket jeg mest tilskriver dårligt selvværd, for hvem har jeg gjort det for og hvem har det behaget - ja, ikke mig ihvertfald, så er generelt blevet rigtig god til at vælge mine 'kampe' og tage ansvar... Mvh Jan"

----

"Hej Hanne. Tusind tak for dit altid hurtige, præcise og let forståelige svar. Jeg ved slet ikke hvordan jeg skulle ha klaret det her uden dig. Du har bare hjulpet mig rigtig mange gang efterhånden, og måske du kommer til det igen. Mange varme hilsner Marie"

------

"Hej Hanne. Jeg skriver fordi jeg kan mærke at der er sket noget helt vildt godt inden i mig!!! :-) kan virkelig ikke sætte ord på det men tænker bare hele tiden.... JUHUU JEG ER GLAD :-) Da jeg gik fra dig var det ike særlig tydeligt overhovedet. Men skal da love for at det kom og er absolut overhovedet ikke i tvivl mere! Jeg tror ikke kun du har kontakt til engle. Tror du selv er en :-) Ej, du er fantastisk! Det er den bedste gave jeg nogensinde kunne gi mig selv! Og jeg har hele 2 gange endnu! :-D Jeg ved hvad jeg skal give min familie i gave nu, uden tvivl! :-) Venligst Kim"

 -----

 "Og her til slut vil jeg til din ros sige, at du er meget dygtig og behagelig at søge råd hos. Der er en grund til, at jeg henvender mig hos dig for 3. gang nu. Kærlig hilsen Tina"

------

 

"Kære Hanne. Jeg har læst dit e-mail svar og min umiddelbare tanke er, hold op, hvor kan du gennemskue meget med de få stikord, du har fået. Du har faktisk ramt plet. Jeg ved godt, hvilken rejse jeg vil ud på, men jeg hænger i bremsen, kan ikke rigtigt finde det rigtige afsæt. Det må jeg arbejde med og finde en løsning på. Du giver mig nogle rigtige gode tip om, hvordan jeg kan stille det ene valg op mod det andet. Dem tager jeg til mig."

----- 

"Hej Hanne! Jeg var nede hos dig for noget tid siden, for at få "rodet bod" på alle mine tanker og for at finde ud af hvor jeg stod. Jeg var meget splittet og havde lavt selvværd - troede jeg da! Efter mødet med dig har mit liv ændret sig enormt meget - min selvtillid har aldrig været højere og jeg er fysisk vokset en cm eller har bare fået mere rank ryg... ;) He he! Mit fokus er mere målrettet og jeg er ikke så "flyvsk" at høre på længere. Det er som om at der pludselig er kommet styr på mine tanker - Tak for hjælp og guide. Mvh. Jan".

 -------

"Hej Hanne.. Jeg brugte dig for nogle år siden til at kontakte min afdøde far, og jeg fik en hel masse herlige redskaber og gode råd som jeg følte bragte mig på rette spor i mit liv. Nu er der gået nogle år og jeg trænger igen til et kærligt skub i den rigtige retning. Jeg håber at du har en tid i den nærmeste fremtid."

--------- 

"Kære Hanne. Vdr. dit e-mail svar så kan jeg genkende det du beskriver og det er meget præcist ramt. Jeg synes det var meget interessant at læse hvad du var nået frem til. Mvh Jacob"

--------- 

"Hej Hanne. Jeg vil lige sige pænt tak for sidst. Der er nu gået 1 måneds tid siden jeg var nede ved dig. Jeg var meget imponeret over det, som du kunne fortælle omkring mig og min barndom. Og om hvad der skete indeni mig lige nu. Jeg gik jo som sagt ind til dig med åbent sind og vidste ikke hvad jeg gik ind til. På vejen hjemad syntes jeg ikke, at jeg kunne mærke noget som var forandret. Mange tanker fyldte dog i mit hoved. Og da jeg kom hjem, skrev jeg det ned fra min regresession, som jeg kunne huske ved dig. Men jeg kan fortælle at min rastløshed er forsvundet og føler mig mere i nuet og i længere tid af gangen. Venlig hilsen Gurli"

--------
"Kære Hanne. Tusind tak for dit e-mail svar. Det kommer meget bag på mig, at du kan se/fornemme så mange ting. Og at du har helt ret. Kærlig hilsen Tina"
------
"Kære Hanne, jeg skriver til dig, fordi jeg har lyst til at fortælle dig, hvordan det er gået med min jobskifte-plan. Dit e-mail svar til mig var meget afklarende for mig, og bekræftede de tanker og fornemmelser jeg selv gik rundt med. Så efterfølgende blev det nemmere for mig at finde ud af, hvad jeg skulle gøre. Mange hilsner og tak for dit bidrag til min afklaring. Birgitte"Mit udbytte af forløb i psykospirituel udvikling ved Hanne Pedersen

Jeg er en gift kvinde på 42 år og med 2 drenge. Har levet sammen med samme mand i 19 år. Er ud af en søskendeflok på 4 piger, hvoraf jeg er den yngste. Min mor døde da jeg var 20 år.
Jeg kom til Hanne ca. 1,5 år efter en større krise i mit parforhold, hvor jeg følte svigt og tillidsbrud, men dog var på vej til at få dette på rette spor igen.
Ofte havde jeg dage uden nogen som helst energi og følte at jeg havde mistet tilliden til mine omgivelser og indimellem til mig selv også, idet jeg ofte reagerede på en voldsom måde, så jeg bagefter tænkte at det her, det er slet ikke mig.
Jeg mødte op hos Hanne og følte mig straks godt tilpas i hendes selskab. Hanne sad og prøvede at "føle mig" og sagde derefter noget lignende som at hun kunne mærke en masse urolig energi, som ikke rigtig blev brugt positivt samt en overvældende modløshed/træthed.
Ved de ord, der fuldstændig beskrev mit indre, trillede tårerne ned ad kinderne på mig. Endelig et menneske der vidste hvordan jeg havde det.
Vores tale den dag, blev meget kort og Hanne ønskede at give mig noget healing, hvilke jeg med glæde tog imod.
Umiddelbart da jeg gik, tænkte jeg, at det var da behageligt, men da jeg var nået halvvejs hjem, var det ligesom om der blev hevet en dyne væk fra mit hoved – jeg kunne åbne øjnene helt og følte en dejlig livsglæde og energi, som jeg ikke havde følt i meget lang tid.
Jeg fortsatte hos Hanne og det var/er stadig healingen der er det fremtrædende i behandlingen. Hanne har – udover at have hjulpet mig med at finde tilliden til mig selv og mine nærmeste - hjulpet mig i forholdet til en af mine søstre. Den søster jeg har problemer med, er 3 år ældre end mig og meget dominerende og egoistisk.
Jeg oplevede ofte, at jeg fik ondt i maven, følte mig uretfærdigt behandlet, snydt o.s.v. i hendes selskab – nu som i vores barndom.
Hanne fik mig til at tænke tilbage på én af de første situationer, hvor jeg følte sådan. Fik mig til at sige alle de ting jeg gerne ville "ud med", puste dem ind i én ballon, lukke den og sende den til vejrs. Derefter vende tilbage til "situationen" og klippe "snoren" mellem min søster og jeg.
Jeg har nu ingen problemer med at være i samme stue som min søster, selvom jeg stadig ikke og aldrig ønsker at søge hendes selskab kan jeg nu "være mig selv" i hendes selskab og det er en utrolig lettelse. Det er en forfærdelig følelse, at lade sig påvirke så meget af et andet menneske, at man ikke længere føler kontrol med sin egen person.
Derudover er jeg sluppet af med min flyskræk, som har gjort, at jeg i flere år har været nødt til at have en sovepille med i flyveren, i tilfælde af uvejr. I september var jeg ude at flyve og for første gang i mange år, var jeg i stand til at sidde og slappe af under hele turen – fantastisk – og det er egentlig ikke noget vi specifikt har arbejdet på, selvom jeg har nævnt det en enkelt gang.
Sidst jeg var hos Hanne, siger hun pludselig midt i healingen: Altså, nu får jeg pludselig "noget ind" med succesfuld køb/salg af heste! Derefter arbejder Hanne bare videre med healingen og jeg kører – efter en lille afluttende snak - hjem igen.
I min postkasse, der ligger et brev fra Jordbrugskommissionen, om at jeg har fået dispensation og alligevel får lov at købe de 3hk jord, som jeg i maj måned søgte om, hvilke dermed giver mig mulighed for at købe endnu en hest som jeg har drømt om.
Alt i alt, så kan jeg bare konstatere at jeg lever igen, ikke er bekymret og mistroisk over alt og alle, ja, jeg føler mig efterhånden som et helt menneske igen og der bliver nu længere mellem mine behandlinger hos Hanne, men jeg vil også i fremtiden besøge Hanne, bare et par gange om året, da jeg har det rart efter hver gang og virkelig føler, at Hanne kan mærke hvad der rører sig i mig, og hvor hun skal "sætte ind".
Med venlig hilsen
Ulla Hansen

------

"Kære Hanne. Tusind tak for din kanalisering! Det er lige hvad jeg havde brug for. Det er rart at få 'input' udefra. Fantastisk skønt at du drager tidligere inkarnationer ind! Jeg føler selv at mange af de begrænsninger jeg pålægger mig selv har forbindelse til tidligere inkarnationer og som jeg er på vej til at få bearbejdet. Det giver indsigt. Jeg har stor glæde og eftertænksomhed efter den kanalisering og en større ro på. Føler mig bekræftet og set i mine egne oplevelser..TAK :). Mange lyshilsner fra Jannet"
-----
"Kære Hanne. 1000 tak for den vidunderlige rejse du tog mig med på i mandags.  Jeg følte en utrolig ro, men også lethed samtidig, men ikke på den lidt "flyvske" måde som jeg nogen gange har oplevet efter et kursus eller andet. Der kom ord, sætninger indeni som normalt ikke er mit "sprog", lyksalighed og himmerriget er inden i dig selv. Det føltes bare så dejligt og jeg føler der er sket en markant ændring i mig, i den rigtig gode retning.
Kærlig hilsen Ellen"
-------
"Kære Hanne. Jeg vil gerne sige mange tak for den regression du har givet mig.  Det var en stor og måske også lidt overraskende oplevelse. Jeg har haft lejlighed til at studere tiden omkring 1351 i det baltiske område. Jeg er jo historiker og sagde til dig at jeg mente, at årstallet 1351 ikke stemte særlig godt med det jeg oplevede, men det er bestemt ikke tilfældet. Det passer derimod helt perfekt. Jeg kan ganske kort fortælle dig, at området var dansk indtil Kong Valdemar Atterdag solgte det til Den Tyske Orden i 1346. Ordenen regerede området fra et antal borge, hvor der sad en ordensridder som borgherre med ansvar for en landområde omkring borgen. Man kæmpede med hedenske befolkningsgrupper, og man sendte såkaldt korstog ind i hedenske områder i det der i dag er Rusland. Jeg har ikke haft mulighed for at læse så meget endnu, men du kan se, at det jeg allerede har fundet ud af passer næsten uhyggelig godt på mine oplevelser. Jeg vil også gerne fortælle dig at jeg normalt kun hovedpine meget sjældent, men i da jeg kørte jeg hjem efter vores møde fik jeg en kraftig hovedpine, som jeg havde meget vanskeligt ved at slå ned med tabletter. Jeg var også meget mat og træt i kroppen. Jeg går normalt ikke tidligt i seng, men i går måtte jeg gå i seng kl. 2100, og jeg sov rigtig godt i 12 timer. Kærlig hilsen Anonym"   
-------
 
"Hej Hanne. Må jeg sige dig tak for en god formiddag. Du er sød og indlevende, jeg havde stor fornøjelse af besøget. Trods mine 96 kg. følte jeg mig nærmere som en der vejede 60 kg, da jeg kørte fra dig. Du løsnede tonsvis af tunge sten fra mit bryst. Og den lethed i kroppen har jeg stadigvæk her ved 16-tiden. Det føles som om du har "pustet" energi ind i mig og tømt mig for en masse dårligdomme. Det er nærmest som en befrielse. Så selvom jeg er dårlig til at slappe af, så fik du mig alligevel gennet hen hvor mit åndedræt blev helt anderledes end før jeg kom. Det er en dejlig fornemmelse. Mine kundebesøg efter besøget hos dig var så afslappede og jeg hvilede meget mere i mig selv. Hanne, tusind tak for din indsats, jeg vil helt sikkert senere på foråret lægge vejen forbi dig igen. Du er et dejligt menneske og har givet mig meget tro på tilværelsen og mod på den igen."
Peter
----
" Kære Hanne. Mange tak for spirituel coaching. Det var meget spændende og lærerigt for mig. Jeg var meget imponeret over, at du kunne opfange mit hovedproblem pt. " at jeg overtager andres energi mv". Jeg føler mig glad og lettet...og synes også jeg nu kan se en vej frem.......at jeg skal fortsætte og udvikle mine spirituelle evner, og så se hvor det bærer hen".
Anita

-----
"hej hanne, jeg vil gerne fortælle om hvad jeg syns om din healing og  clairvoyance med mig, jeg ville sige det sådan at sådan "ting" er helt nyt for mig, dagen efter havde jeg godt nok hovedpine det meste af dagen, rendte på toilettet, et par dage efter var jeg ude og handle og gik nærmest på lyserøde skyer, længe siden at jeg har oplevet det, det var jo som at leve igen, så det var en positiv oplevelse med besøg af dig, jeg regner med at kontakte dig om ikke ret længe igen"
Lene

----
"Hej Hanne! Tak for et dejligt møde. Du er godt nok dygtig. På vej hjem oplevede jeg at jeg følte mig utrolig lettet og er på vej den rigtige vej i mit liv. Glæder mig allerede til vores næste møde"
Helle
-----
"Kære Hanne. Jeg vil sige tak for en god eftermiddag. Det var en af de meget sjældne gange inden for lang tid jeg har oplevet glæde".
Henrik
--------
"Kære Hanne
Jeg vil lige endnu engang rose dig for din gode e-mail svar og fortælle dig, hvordan livet kan spille os et lille puds.
Til trods for dit råd, besluttede jeg mig for alligevel at "bide tænderne" sammen på arbejde og holde ud. Men hvad skete der så: Jeg dumpede en eksamen, som jeg skulle op til i forbindelse med mit arbejde! Da blev det helt klart, at jeg skal væk. Som du skriver: "Du vil også trække dig". Og nu er jeg blevet ansat inden for det samme område, som du rigtigt skriver, men på en ny arbejdsplads!"
Thomas
-------------
"Og – så vil jeg bare sige TAK for healingen – på vej hjem i bilen, var det som om at en tung dyne blev løftet fra mit hoved og alt så lysere ud – helt utroligt dejligt."
Ulla
-------------
"Når jeg tænker tilbage på mit liv, så falder brikkerne på plads en for en. Hvorfor personer igennem mit liv, som jeg har mødt, har kommet til mig mange gange, men jeg har aldrig fundet ud af, hvorfor de gjorde det, det ved jeg nu. I mit tidligere liv, før den dag hvor jeg besøgte dig, der har jeg blevet opdraget til nogle værdier som jeg nu slet ikke har mere. Jeg kan nu se, hvorfor jeg kan have haft det "dårligt" i sammenhænge, hvor mennesker var forvirret. Jeg kan nu se, hvorfor jeg har haft det dårligt, når jeg gik rundt i boligblokke med så mange forskellige mennesker. Jeg kan nu se, hvorfor jeg drives tilbage til naturen. Jeg kan nu lægge mit livs puslespil om og det bliver noget helt andet mit kommende liv. Det er helt vildt fantastisk og tænk hvis jeg ikke havde besøgt dig..."
Anja
-------------------

"Hej Hanne. Ville bare sige tak for i mandags. Det var enormt spændende og jeg syntes at du ramte rigtigt i mange af de ting der rører mit liv lige pt. Jeg ved ikke hvorfor men synes jeg er blevet meget mere afklaret i mange ting og er blevet mere glad den løbende uge. Tusind tak".
Tine
---------------
"Tak for en rigtig, rigtig god clairvoyance og healing i dag. Det har givet mig et nyt afsæt for at komme videre. Jeg vender nok tilbage hvis jeg igen får behov" Søren
-------------

”Kære Hanne Jeg vil godt takke dig mange gange for dine meget dygtige evner til at formidle kontakt til Uno. Jeg fornemmer meget tydeligt at du ER meget kompetent I dit fag.
Jeg føler et eller andet sted, at jeg har "nærmet" mig Uno på en mere positiv og tryg måde end inden jeg kontaktede dig. Jeg havde før meget uro i min krop og mit sind og allerede nu synes jeg, at du har sat en del problematikker såsom angst og skyldfølelse og ikke mindst SAVN af Uno på plads for mig og jeg håber dette vil vare ved, så jeg kan forholde mig til tabet af ham på en sund, god og varm måde.”
Birthe
----------------
”Det svar ang. min kære dejlige far, som jeg elsker højt, kan jeg kun bekræfte at jeg også kan mærke. Fantastisk. Min drøm er faktisk at have et showroom, med evt. salg over nettet. Du har fuldstændig ret ang. at jeg mangler en plan med mit design. Det passer bare perfekt. Der er ingen disciplin lige nu. Jeg er måske lidt for social og for meget en team-player. Jeg lader mig i hvert fald hurtigt inspirere af folk og en hurtig snak. Så det er rigtigt set.

Jeg har tidligere skrevet til dig ang. job og flytte spørgsmål. Jeg kunne ikke helt forstå, de resterende ord du skrev til mig, da det ikke var sket endnu. Jeg vil bare fortælle dig, at du ramte 100% rigtigt. Situationen er nu den, at jeg nu er ved at flytte til min ønske lejlighed & jeg overvejer, at komme i praktik, bare 2 uger af nød i en brugskunst/smykke/tøj butik her i byen. Det er sjovt nok til sommer, juni måned.

Du er jo bare så dygtig. Hanne, der findes jo mange som påstår, at de kan det hele & ingenting kan. Jeg må ærligt indrømme, at jeg er imponeret over din ydmyghed & dine fantastiske sansninger.”
Natascha
-------------------
"Endnu engang tusind tak for de kloge ord der kommer til dig og bringes videre til mig. Jeg kan mærke, at det er en rigtig god måde for mig at få redskaber til mit liv, og jeg er helt sikker på, at jeg vil "bruge" dig igen og igen og igen"
Tina
--------------------
”Som person virker Hanne meget tillidsvækkende. Jeg oplever Hanne som en person der er redelig i sit fag og hun har en empatisk måde at forholde sig til sine klienter på. Som clairvoyant er Hanne troværdig, hun spørger ind til om de informationer som er genkendelig. Jeg kan godt lide den måde Hanne stiller sine/mine rådgivere til ansvar for deres udtalelser og beder om uddybende informationer”.
 Jytte
------------------
”Jeg må sige at du gjorde et dybt indtryk på mig, du er et utrolig dejligt menneske, og jeg har en følelse af, at have kendt dig længe. Da jeg nærmede mig dit hjem, vidste jeg allerede hvad denne clairvoyance ville komme til at omhandle. Mine egne evner inden for clairvoyance og healing, og ganske rigtigt, jeg havde kun siddet hos dig i max. 3 minutter før du bragte healing på banen, som noget jeg havde arbejdet lidt med. Du kunne herefter fortælle mig, at jeg er en engel og at min opgave her på jorden er at heale/helbrede. Mit udbytte af rådgivningen er måske en forståelse for alle mine følelser og tidligere oplevelser samt mit enorme ønske om at komme hjem, når jeg som barn kiggede op mod himlen. Måske var det dig jeg skulle møde for at komme videre med min opgave her.”
 Anonym
----------------------
”Efter anbefaling fra en veninde besøgte jeg i august for første gang Hanne. Indrømmet, det var med skepsis men også med store forventninger. Forventningerne blev til fulde indfriet. Det var en rystende oplevelse, da Hanne inden for de første 15 minutter kunne både se og mærke, hvordan min psykiske tilstand var, og det helt uden nogen form for information fra mig. Jeg har igennem det sidste års tid, haft en del private bekymringer og Hanne kunne som sagt meget hurtigt se, hvordan det stod til. Jeg fik svar på mange spørgsmål gode råd, vejledning og et kærligt spark bag i. Jeg kan på det varmeste anbefale Den Kloge Kone, da det for mig, var det en oplevelse for livet.”
Linda
----------------
"Hanne virkede som en sød og venlig person og jeg faldt hurtig til ro. Seancen begyndte med at hun sad og modtog de indtryk og de signaler hun fik af mig. Jeg blev overrasket over hvor præcist hun kunne beskrive mig, og hvordan hun tog fat i nogle ting som altid har været en del af mig og som jeg ikke lægger synderlig mærke til mere. Mødet med Hanne har gjort mig mere opmærksom på mig selv og hvordan jeg er som person. Derefter spurgte hun om jeg havde nogle spørgsmål, fik det skrevet ned og så prøvede hun igen at modtage indtryk fra disse spørgsmål, dette medførte en god snak om valg og fremtid generelt, ikke som at hun sad og spåede om min fremtid, men hun kunne give mig en god forestilling om hvad det ville betyde for mig som person. Efterfølgende har jeg taget fat i noget af det, og har følt en større ro i mig fordi hun fik be- og afkræftet nogle ting som jeg gik og tumlede med, det har været en meget øjenåbende oplevelse og har gjort mig meget mere opmærksom på de ting som jeg skal arbejde med og det prøver jeg så på i øjeblikket :-)".
 Mette
-------------------------
 "Tak for en god og for mig interessant Clairvoyance. Jeg vil gerne fortælle dig, at jeg efter vores møde er blevet klogere og har fundet ud af, at du havde fat i den helt rigtige ende, vedrørende et af de spørgsmål du stillede mig, som jeg ikke lige umiddelbart kunne bekræfte under vores møde. Det kan jeg så bekræfte nu. :-)".
 Gitte