Kære Hanne. Jeg vil gerne sige mange tak for den regression du har givet mig.  Det var en stor og måske også lidt overraskende oplevelse. Jeg har haft lejlighed til at studere tiden omkring 1351 i det baltiske område. Jeg er jo historiker og sagde til dig at jeg mente, at årstallet 1351 ikke stemte særlig godt med det jeg oplevede, men det er bestemt ikke tilfældet. Det passer derimod helt perfekt. Kærlig hilsen Anonym
hej hanne, jeg vil gerne fortælle om hvad jeg syns om din healing og  clairvoyance med mig, jeg ville sige det sådan at sådan "ting" er helt nyt for mig, dagen efter havde jeg godt nok hovedpine det meste af dagen, rendte på toilettet, et par dage efter var jeg ude og handle og gik nærmest på lyserøde skyer, længe siden at jeg har oplevet det, det var jo som at leve igen, så det var en positiv oplevelse med besøg af dig, jeg regner med at kontakte dig om ikke ret længe igen. Lene
 
 

 

Mindful Living - lær mindfulness som livsstil i individuelt forløb

 

Livet stiller ofte voldsomt store krav til vores indre kapacitet, og til at vi kan fastholde vores drømme.

 

Stress, sårbarhed, udkørthed og depression kan vokse frem og livslykkebarometeret går ned. Her kan det være godt at træne Mindfulness i hverdagen og lære, at praktisere Mindful Living. 

 

Ved Mindful Living lærer du, at se det ualmindelig smukke, i det helt almindelige. Du lærer, at være helt og fuldt tilstede i det du foretager dig. 

 

Mindful Living medfører, at du får et større indblik i dine mønstre. Du vil opleve en større accept af dig selv, med alt hvad du indebærer af sansninger, oplevelser, tanker og følelser.

 

Dit indre overskudsbarometer stiger helt af sig selv og du vil få meget nemmere ved at lytte til din intuition. Du får mere energi til at forfølge dine drømme.

 

Du bliver forelsket i livet selv.  

 

Træning af Mindful Living udføres ved at være bevidst nærværende i hverdagen. Vi arbejder med at udvide vores sanseapparat, bruge Mind Breaks, Mindfulness meditationer, åndedrætsøvelser samt ved bevidst at vælge et positivt Mindset. 

 

I forløbet vil vi arbejde på, at lave din helt unikke opskrift for, hvordan netop du lever bedst med mindfulnes i hverdagen. 

  

Til inspiration om forløbet læs gerne min artikel i Magasinet Liv & Sjæl Mindful Living samt min facebookside Mindfulness i hverdagen 

 

butterfly-407746  340