Tusind tak for din kanalisering! Det er lige hvad jeg havde brug for. Det er rart at få 'input' udefra. Fantastisk skønt at du drager tidligere inkarnationer ind! Jeg føler selv at mange af de begrænsninger jeg pålægger mig selv har forbindelse til tidligere inkarnationer og som jeg er på vej til at få bearbejdet. Det giver indsigt. Mange lyshilsner fra Jannet
Det svar ang. min kære dejlige far, som jeg elsker højt, kan jeg kun bekræfte at jeg også kan mærke. Fantastisk. Min drøm er faktisk at have et showroom, med evt. salg over nettet. Du har fuldstændig ret ang. at jeg mangler en plan med mit design. Det passer bare perfekt. Der er ingen disciplin lige nu. Jeg er måske lidt for social og for meget en team-player. Jeg lader mig i hvert fald hurtigt inspirere af folk og en hurtig snak. Så det er rigtigt set.
 
 

 

Mindfulness i hverdagen individuelle forløb

 

Livet stiller ofte voldsomt store krav til vores indre kapacitet, og til at vi kan fastholde vores drømme.

 

Stress, sårbarhed, udkørthed og depression kan vokse frem og livslykkebarometeret går ned. Her kan det være godt at træne Mindfulness i hverdagen. 

 

Du træner din bevidsthed til at se det ualmindelig smukke, i det helt almindelige. Du lærer, at være helt og fuldt tilstede i det du foretager dig. 

 

Mindful Living medfører, at du får et større indblik i dine mønstre. Du vil opleve en større accept af dig selv, med alt hvad du indebærer af sansninger, oplevelser, tanker og følelser.

 

Dit indre overskudsbarometer stiger helt af sig selv og du vil få meget nemmere ved at lytte til din intuition. Du får mere energi til at forfølge dine drømme.

 

Du bliver forelsket i livet selv.  

 

Træning af Mindful Living udføres ved at være bevidst nærværende i hverdagen. Vi arbejder med at udvide vores sanseapparat, bruge Mind Breaks, Mindfulness meditationer, åndedrætsøvelser samt ved bevidst at vælge et positivt Mindset. 

 

I forløbet vil vi arbejde på, at lave din helt unikke opskrift for, hvordan netop du lever bedst med mindfulnes i hverdagen. 

  

Til inspiration om forløbet læs gerne min artikel i Magasinet Liv & Sjæl Mindful Living samt min facebookside Mindfulness i hverdagen og min YouTube Kanal med mindfulness øvelser

 

butterfly-407746  340