Kære Hanne, jeg skriver til dig, fordi jeg har lyst til at fortælle dig, hvordan det er gået med min jobskifte-plan. Dit e-mail svar til mig var meget afklarende for mig, og bekræftede de tanker og fornemmelser jeg selv gik rundt med. Så efterfølgende blev det nemmere for mig at finde ud af, hvad jeg skulle gøre. Mange hilsner og tak for dit bidrag til min afklaring. Birgitte
Hej Hanne! Tak for et dejligt møde. Du er godt nok dygtig. På vej hjem oplevede jeg at jeg følte mig utrolig lettet og er på vej den rigtige vej i mit liv. Glæder mig allerede til vores næste møde
Helle
 
 

BESKRIVELSE

 

VARIGHED

 

DKK PRIS

 

 

Livsvejledning 


1 ½ time
 


850,-
 

Clairvoyant intuitiv coaching, sindsrobehandling,  stressrådgivning, mindfulness, spirituel psykologi.

Jeg hjælper dig med, hvordan du kan komme videre med livet lige nu.

Sessionen afsluttes med healing
 

Personlig og spirituel udvikling i forløb
Livsvejledning i hjerteforløb. Intutiv coaching, clairvoyance, healing, tankens kraft,  mindfulness og psykospiritueludvikling.

Vi arbejder med målsætning, selvhealing, intutivt flow, sindsro, sjælelig og psykisk balance, tankens kraft, forløsning af energi, tankeblokeringer, din indre energi rummelighed og styrke.

Alle sessions afsluttes med healing

 


 

 

 

 

 

 

3 møder á
 1 1/2 time

 


 

 

 

 

 

 

 

1950,-

 

 

 

 

 

Healing
Dyb energiforløsning og afbalancering. Genetablering af flow i energifeltet og i indre energibaner. Healing på sjæls- og celleplan.

 

1 time  700 ,-

Clairvoyant intuitiv coaching -

E-mail svar
Du sender mig en mail, hvor du beskriver et emne du gerne vil have sparring på. Du får en bekræftelsesmail fra mig med oplysninger om, hvornår jeg kan have dit svar klar. 

 

 

 

1 - 1 ½ A4 side 

 

700 ,- 

 

 

 

 

 

 

Clairvoyant intuitiv coaching -  
Telefon eller skype 
Sparring på konkrete tvivlsspørgsmål, fx uddannelsesvalg, huskøb, din forretning, dine kompetencer. Vi aftaler pr sms eller mail, hvornår du ringer til mig på telefonen eller skype.

1 time 

700 ,-

 

Spirituel Regressionsterapi

 

2 ½ time

 

1350 ,-

Med udgangspunkt indsigten at vi er samme sjæl i mange kroppe udforsker vi ressourcer og barrierer fra tidligere liv. Guidekontakt samt indsigt i visdomens bibliotek 

 

 

 

Mindfulness træningsforløb
Unik forløb tilpasset netop din hverdag. Træning af din bevidsthed, Mind Breaks, Mindfulness meditationer, åndedrætsøvelser og positivt Mindsæt. 

Vi mødes personligt

 

5 møder

á 45 min - 1 time

 

 

1950 ,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NADA welness

Individuel NADA akupunktur når det passer dig

 

1 time  

 

200 kr 

(incl. magnetkugler)

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Sted: Lindevej 13, 1. sal, 6100 Haderslev (NY adresse pr 1/7 2015)

 

 

  

 

 

 

Kontakt mig gerne ved

sms 28139639 eller

mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 

Kontanter

MobilPay