Kære Hanne, jeg skriver til dig, fordi jeg har lyst til at fortælle dig, hvordan det er gået med min jobskifte-plan. Dit e-mail svar til mig var meget afklarende for mig, og bekræftede de tanker og fornemmelser jeg selv gik rundt med. Så efterfølgende blev det nemmere for mig at finde ud af, hvad jeg skulle gøre. Mange hilsner og tak for dit bidrag til min afklaring. Birgitte
Det svar ang. min kære dejlige far, som jeg elsker højt, kan jeg kun bekræfte at jeg også kan mærke. Fantastisk. Min drøm er faktisk at have et showroom, med evt. salg over nettet. Du har fuldstændig ret ang. at jeg mangler en plan med mit design. Det passer bare perfekt. Der er ingen disciplin lige nu. Jeg er måske lidt for social og for meget en team-player. Jeg lader mig i hvert fald hurtigt inspirere af folk og en hurtig snak. Så det er rigtigt set.
 
 

BESKRIVELSE

 

VARIGHED

 

DKK PRIS

 

 

Livsvejledning & healing


1 ½ time
 


850,-
 

Livssparring, energi og indføring i at leve livet med lethed. Clairvoyant intuituv coaching, sindsrobehandling,  stressrådgivning, mindfulness, tankens kraft, spirituel psykologi. Jeg hjælper dig med hvordan du kan komme videre lige nu. Sessionen afsluttes med healing

 

Personlig og spirituel udvikling i forløb
Livsvejledning & healing i hjerteforløb. Intutiv coaching, clairvoyance, healing, tankens kraft,  mindfulness og psykospiritueludvikling. Vi arbejder med målsætning, selvhealing, intutivt flow, sindsro, sjælelig og psykisk balance, tankens kraft, forløsning af energi, tankeblokeringer, din indre energi rummelighed og styrke. Alle sessions afsluttes med healing

 


 

 

 

 

 

 

3 møder á
 1 1/2 time

 


 

 

 

 

 

 

 

1950,-

 

 

 

 

 

Healing
Dyb energiforløsning og afbalancering. Genetablering af flow i energifeltet og i indre energibaner. Healing på sjæls- og celleplan.

 

1 time  700 ,-

Clairvoyant intuitiv coaching -
Personligt møde
Sparring på konkrete tvivlspørgsmål, fx uddannelsesvalg, huskøb, din forretning, dine kompetencer. Vi aftaler pr sms eller mail, hvornår du kommer til mig. 

 

Clairvoyant intuitiv coaching -
E-mail svar
Du sender mig en mail, hvor du beskriver et emne du gerne vil have sparring på. Du får en bekræftelsesmail fra mig med oplysninger om, hvornår jeg kan have dit svar klar. 

 

 

1 time 

 

 

 

 

 

 

1 - 1 ½ A4 side

700 ,- 

 

 

 

 

 

 

 700 ,-

Clairvoyant intuitiv coaching -  
Telefon eller skype 
Sparring på konkrete tvivlsspørgsmål, fx uddannelsesvalg, huskøb, din forretning, dine kompetencer. Vi aftaler pr sms eller mail, hvornår du ringer til mig på telefonen eller skype.

1 time 

700 ,-

 

Spirituel Regressionsterapi

 

2 ½ time

 

1350 ,-

Med udgangspunkt indsigten at vi er samme sjæl i mange kroppe udforsker vi ressourcer og barrierer fra tidligere liv. Guidekontakt samt indsigt i visdomens bibliotek 

 

 

 

Mindfulness træningsforløb
Unik forløb tilpasset netop din hverdag. Træning af din bevidsthed, Mind Breaks, Mindfulness meditationer, åndedrætsøvelser og positivt Mindsæt. 

Vi kan mødes personligt, ved skype eller over telefonen.  

 

5 møder

á 45 min - 1 time

 

 

1950 ,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NADA welness

Individuel NADA akupunktur når det passer dig

 

1 time  

 

200 kr 

(incl. magnetkugler)

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Sted: Lindevej 13, 1. sal, 6100 Haderslev (NY adresse pr 1/7 2015)

 

 

  

 

 

 

Kontakt mig gerne ved

sms 28139639 eller

mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 

Kontanter

MobilPay