Kære Hanne. 1000 tak for den vidunderlige rejse du tog mig med på i mandags.  Jeg følte en utrolig ro, men også lethed samtidig, men ikke på den lidt "flyvske" måde som jeg nogen gange har oplevet efter et kursus eller andet. Der kom ord, sætninger indeni som normalt ikke er mit "sprog", lyksalighed og himmerriget er inden i dig selv. Det føltes bare så dejligt og jeg føler der er sket en markant ændring i mig, i den rigtig gode retning.
Kærlig hilsen Ellen
Kære Hanne. Mange tak for spirituel coaching. Det var meget spændende og lærerigt for mig. Jeg var meget imponeret over, at du kunne opfange mit hovedproblem pt. " at jeg overtager andres energi mv". Jeg føler mig glad og lettet...og synes også jeg nu kan se en vej frem.......at jeg skal fortsætte og udvikle mine spirituelle evner, og så se hvor det bærer hen. Anita
 
 

BESKRIVELSE

 

VARIGHED

 

DKK PRIS

 

 

Livsvejledning 


1 ½ time
 


850,-
 

Clairvoyant intuitiv coaching, sindsrobehandling,  stressrådgivning, mindfulness, spirituel psykologi.

Jeg hjælper dig med, hvordan du kan komme videre med livet lige nu.

Sessionen afsluttes med healing
 

Personlig og spirituel udvikling i forløb
Livsvejledning i hjerteforløb. Intutiv coaching, clairvoyance, healing, tankens kraft,  mindfulness og psykospiritueludvikling.

Vi arbejder med målsætning, selvhealing, intutivt flow, sindsro, sjælelig og psykisk balance, tankens kraft, forløsning af energi, tankeblokeringer, din indre energi rummelighed og styrke.

Alle sessions afsluttes med healing

 


 

 

 

 

 

 

3 møder á
 1 1/2 time

 


 

 

 

 

 

 

 

1950,-

 

 

 

 

 

Healing
Dyb energiforløsning og afbalancering. Genetablering af flow i energifeltet og i indre energibaner. Healing på sjæls- og celleplan.

- også mulighed for indviduelle forløb 

1 time  700 ,-

Clairvoyant intuitiv coaching -

E-mail svar
Du sender mig en mail, hvor du beskriver et emne du gerne vil have sparring på. Du får en bekræftelsesmail fra mig med oplysninger om, hvornår jeg kan have dit svar klar. 

 

 

 

1 - 1 ½ A4 side 

 

700 ,- 

 

 

 

 

 

 

Clairvoyant intuitiv coaching -  
Telefon eller skype 
Sparring på konkrete tvivlsspørgsmål, fx uddannelsesvalg, huskøb, din forretning, dine kompetencer. Vi aftaler pr sms eller mail, hvornår du ringer til mig på telefonen eller skype.

1 time 

700 ,-

 

Spirituel Regressionsterapi

 

2 ½ time

 

1350 ,-

Med udgangspunkt indsigten at vi er samme sjæl i mange kroppe udforsker vi ressourcer og barrierer fra tidligere liv. Guidekontakt samt indsigt i visdomens bibliotek 

 

 

 

Mindfulness forløb
Unik forløb tilpasset netop din hverdag. Med afsæt i MBSR træning af din bevidsthed, Mind Breaks, Mindfulness meditationer, åndedrætsøvelser, Yoga, kropsscanning og positivt Mindsæt. Lydfiler, træningsvideoer og arbejdsmappe udleveres. 

 

5 møder af

1 time

 

 

1950 ,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NADA welness

Individuel NADA akupunktur når det passer dig

 

1 time  

 

200 kr 

(incl. magnetkugler)

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Sted: Lindevej 13, 1. sal, 6100 Haderslev (NY adresse pr 1/7 2015)

 

 

  

 

 

 

Kontakt mig gerne ved

sms 28139639 eller

mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 

Kontanter

MobilPay